Про це він розповів на своєму каналі.

«Відбулися вже кадрові рішення та кадрові відставки. Чому так зараз відбувається? Одразу хочу сказати, що саме зараз Президент України Володимир Зеленський може відкрити нещадний другий фронт та нещадну боротьбу з тими, хто грабує свою країну, тим більше, під час війни», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, треба діяти на другому, внутрішньому фронті вже зараз, не треба чекати на закінчення війни. Як підкреслив Дмитро Співак, сьогодні той момент, коли треба очищати всі коридори влади від тих, хто не здатний гідно виконувати свої обов'язки та дотримуватися законів.

«Якщо переможемо ось на цьому другому фронті, то в нас вийде і в майбутньому побудувати сучасну, демократичну, конкурентноспроможну державу», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній пояснив, чому українці не виборюють свої зарплати тут, а просто їдуть працювати в чужі країни.

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог Олесь Доній розповів, звідки в Україні великий капітал та монополії.