Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як пояснює гість програми, в армії все так, як і у суспільстві, сама по собі армія – це уже умовний зріз суспільства, де є люди дуже різні. Тим не менш, констатує він, офіційне спілкування відбувається українською мовою, а на особистому рівні прослідковується тенденція переходити на неї з російської.

«Так, є, багато людей, я знаю, перейшли, хтось не перейшов. Є люди, які постійно тобі: «Спілкуйся зі мною, курва, українською». У нас, якщо порахувати, думаю, більшість україномовних», - констатує Олексій Валуйський-Шаригін.

Військовий розповідає, що до 2015 року сам спілкувався російською, але зараз вважає, що має бути виключно українська мова. Тому, пояснює він, незрозуміле саме питання, адже в Україні українську знають всі, не розуміють її або недалекі люди, або геть ліниві.

«Якщо ти настільки лінивий, настільки не поважаєш себе, що не можеш вивчити мову країни, у якій ти живеш вже точно 30 років, то, чувак, у тебе проблеми», - підсумовує Олексій Валуйський-Шаригін.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, чому росіян не можна пускати на Олімпійські ігри в Парижі.

Також Знай.ua писав про те, що Валуйський-Шаригін розповів, які зміни потрібно провести в українській армії.