Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Перед тим, як йти в армію, краще доволі довго думати, чи потрібно воно. Армія не для всіх, не всі люди для неї створені і не всім потрібно туди, я думаю», - міркує Олексій Валуйський-Шаригін.

Водночас він вважає, що всім варто пройти курси тактичної медицини, навчитися стріляти і пройти базову військову підготовку. На думку гостя програми, ці речі варто знати, аби в один момент не бути в шоці з того, що відбувається навколо.

До того ж, додає військовий, навички стрільби і знання такмеду – це речі, які можуть знадобитися і у цивільному житті, допоможуть врятувати чиєсь життя або й своє.

«Курси з такмеду 3 рази пройти – це не багато часу. Це умовні 3 дні витратити на курси для цивільних, якщо ви не хочете сильно заглиблюватись. Не бачу у цьому проблеми. Піти в тир постріляти з автомата – кайф. Можете купувати зброю», - пояснює Олексій Валуйський-Шаригін.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Валуйський-Шаригін розповів, чи переходять бійці ЗСУ з російської на українську мову.

Також Знай.ua писав про те, що Валуйський-Шаригін розповів, які зміни потрібно провести в українській армії.