Про це він розповів на своєму каналі.

«Ці танки не прості, як і вся висока технологія сьогодні. Технології розвиваються дуже швидко. Танк цей працює на тому ж пальному, що й літаки дизельні, в ньому потужність величезна», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, танки Abrams, які США передадуть Україні, хоч і складні в управлінні та обслуговуванні, проте українські військові зможуть їх швидко освоїти. Як підкреслив Гаррі Табах, американські фахівці часто кажуть, що українські військові швидко навчаються та вміють використовувати грамотно нове озброєння.

«Ці танки продумані, мають великий досвід, тому вони годяться. Але треба розуміти, що ці танки не прийдуть завтра, і треба розібратися, скільки часу це (постачання озброєння – Ред.) займе», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, чому ЗСУ зараз потрібні дрони: «Створювали б проблеми противнику».

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Валуйський-Шаригін розповів, які зміни потрібно провести в українській армії.