Про це він розповів у своєму блозі.

«Західні країни всіма силами допомагають Україні, та й не лише західні, Марокко, наприклад, поставила також танки Т-72, і Японія допомагає нам, так, нехай поки не танками, але допомагає, і Австралія. Поки країни золотого мільярда допомагають Україні, африканські країни зазнали дипломатичної атаки з боку наших ворогів», - розповідає Михайло Шейтельман.

Як він зазначає, росія та білорусь вирішили направити високі урядові делегації, щоб знайти собі справжніх союзників серед, як їх назвав шойгу, великих африканських полководців. Зокрема, продовжує експерт, міністр закордонних справ росії на цьому тижні поїхав із візитом до Есватіні, Анголи та Еритреї, а лукашенко поїхав із візитом до Зімбабве.

«Тобто вони площами криють просто Африку, щоб залучити її до війни на своєму боці, щоб теж отримати якісь, можливо, танки, чи знамениті африканські безпілотники, можливо, есватінські Хаймарси, чи, можливо, хоча б еритрейські бойові бомбардувальники», – міркує Михайло Шейтельман.

Потік картинок із нескінченними зустрічами лаврова та лукашенка з африканськими лідерами, розповідає політтехнолог, наштовхнули його на асоціацію з 15-річним капітаном. За його словами, вони просто не зрозуміли, куди й навіщо взагалі поїхали, а Африку, схоже, також переплутали з Америкою. До того ж, констатує експерт, російська пропаганда постійно розповідає, як бідно живуть американці, а лавров і лукашенко, схоже, цьому повірили, а тому переплутали Америку з Африкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чому населення України поступово зменшується.

Також Знай.ua писав про те, що Валуйський-Шаригін розповів, чи потрібна військова підготовка у цивільному житті.