Про це він розповів на своєму каналі.

«На жаль, через війну українська економіка перебуває у катастрофічному стані. Наші величезні виробничі потужності, які існують на Сході, зруйновані, не функціонують. Економічні складнощі великі, тож без економічної допомоги наших партнерів Україні було б складно», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, американське законодавство передбачає, що, якщо якісь непрозорі процеси, які стосуються західної допомоги, проводяться в доларах, то автоматично на всі ці процеси поширюється юрисдикція Сполучених Штатів Америки.

«І у цьому сенсі створення груп – це не просто моніторинг, вивчення та якісь висновки. Тут безпосередньо здатна діяти юрисдикція США. Тобто якщо вони виявляють якісь зловживання, то вони можуть діяти абсолютно самостійно, включаючи свої механізми юридичного та судового переслідування», - заявив політтехнолог.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів про шлях відновлення України: «На нас чекають інші умови».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе пояснив, як повинні були змінитися політики після 24 лютого.