Про це він розповів на своєму каналі.

«У чому наша перемога і як її наблизити, у чому для нас буде перемога над «рускім міром». Україна зараз займається звільненням українських територій, тобто завдання повернути кордони 1991 року – маст-хев для України. Але ми часто підмінюємо поняття і вважаємо, що в цьому полягає перемога України», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, визволення територій не дасть нам перемоги над «рускім міром». Як наголосив Святослав Дубина, остаточна перемога України полягає ще й у покаранні зла, покаранні військових злочинців, які здійснювали терористичні акти проти мирного населення.

«Зрозуміло, що вони мають бути притягнуті до відповідальності. Друге - це визнання війни, тобто російський народ має визнати свою провину у скоєнні цих злочинів. І третє – це покаяння. Тоді можна буде говорити, що на сході у нас більш-менш безпечний сусід», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів про шляхи відновлення України: «На нас чекають інші умови».

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Вігірінський повідомив, що необхідно зробити для запобігання повторному наступу росії в майбутньому.