Про це Олесь Доній розповів на своїй сторінці Facebook.

Вчора Олесь Доній, Павло Гай-Нижник і Микола Томенко приїхали у переяславський Університет Г. Сковороди, щоб провести презентацію книг «Сковорода і Ми» і «Українська мрія. 25 сходинок до суспільного щастя».

Олесь Доній також є упорядником обох книг, а видавець – «Саміт-книга», яке презентувало декілька примірників місцевій бібліотеці.

На самій презентації зібралося більше 200 викладачів та учнів старших класів місцевих шкіл. Відбулася жвава дискусія, хай і через повітряну тривогу виступ відбувся у бомбосховищі Університету. Окрім цього, гості з Києва побачили Музей Григорія Сковороди та заповідник «Переяслав».

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Валуйський-Шаригін розповів, чи потрібна військова підготовка у цивільному житті.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чому населення України поступово зменшується.