Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

За словами гостя програми, під час війни завжди відбувається зміна настрою. Зокрема, зазначає він, з одного боку, зрозуміло, який у всіх настрій, що Україна є, була і буде, з іншого – не можна забути про питання ціни. Як наголошує журналіст, страшно навіть думати про те, скільки насамперед людей ми втратили, не кажучи вже про матеріальні цінності.

«Це страшно, скільки російські нацисти скалічили та поламали доль. І те, що це триватиме ще якийсь чималий час, це теж усі мають зрозуміти та усвідомити. На нас чекають суворі випробування, кров та піт. І жодних інших варіантів просто немає», – стверджує Роман Цимбалюк.

Це, наголошує він, ми повинні завжди розуміти і не розслаблятися, а зайві оптимістичні посили, можливо, справді зайві та неправильні.

«Я як людина, яка знає настрої аудиторії YouTube (а без телебачення це все українське населення), і виходить, що якісь складні теми погано заходять, погані новини погано заходять, історія про піт і кров – ні, це не для нас. Набагато приємніше подивитись якийсь відосик, де наші захисники розхерачили десь росіян», - розповідає Роман Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Цимбалюк розповів, що означає рішення Заходу постачати Україні танки.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, навіщо лаврів та лукашенків поїхали до Африки.