Про це він розповів на своєму каналі.

«Я думаю, що важливо говорити зараз про те, що нас консолідує, що нас об'єднує перед спільним ворогом. Яке майбутнє України ми бачимо, як нам вибудовувати ефективну економіку, щоб звідси не виїхали ще кілька мільйонів українців?» – повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, зараз, окрім інших питань, треба замислитися також над тим, як реформувати Пенсійний фонд, як лібералізувати податкову систему, як лібералізувати бізнес-середовище. Також, як зазначив Святослав Вишинський, потрібно вже зараз обговорювати, як відновлювати українську промисловість.

«Як, де і ким ми бачимо себе в майбутньому? Це всі ті реальні питання, від яких залежить не лише якість нашого життя, а й перспектива нашого виживання у майбутньому як держави як єдиної нації», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Андрій Єрмолаєв розповів, якою має бути політика України в умовах війни: «Нові інструменти».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, що можна вважати остаточною перемогою України у війні.