Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Підписана недавно угода між росією і Іраном про те, що йде синхронізація фінансових систем росії і Ірану. росія і Іран, як ми пам’ятаємо, це чемпіон і віцечемпіон світу за кількістю введення санкцій світовими співтовариствами. Переважно ці санкції мають економічний характер. Підписавши цю угоду, Іран отримує повний доступ до фінансової системи росії, а росія - доступ до фінансової системи Ірану», - пояснює Руслан Бізяєв.

За його словами, хай росія разом із Іраном – вороги України, але на прикладі цієї угоди можна побачити, як має працювати комплементарність у майбутньому світі. Тобто, каже експерт, йдеться про взаємодоповнення, синхронізацію певних економічних систем двох або максимум трьох країн. На його думку, іншої альтернативи не буде, а світовий економічний порядок буде по-трошки тонути, розвалюватися, потрібно розуміти, що буде далі.

«Тобто повного хаосу бути не може. Тобто альтернативою цьому хаосу будуть ось такі регіональні, міжрегіональні державні і міждержавні угоди. Тільки вони будуть базуватися вже на трошки іншій концепції. Не на концепції, наприклад, союзної держави або вугільної угоди, яка стала фундаментом створення сучасного Європейського Союзу, а саме, на мою думку, такі угоди», - підсумовує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, якою має бути політика України в умовах війни.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, навіщо сьогодні Україні кредити.