Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Не можна будь-яку валюту розглядати, відв’язавши її від економічного потенціалу, від ВВП у глобальній економіці чи участі в торгівлі. Тобто, якщо ми говоримо про Сполучені Штати, то це приблизно 15% валового внутрішнього продукту світового. Більш-менш з ними зрівнюється Китай», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, зважаючи на такі показники, відсоток світового ВВП обох країн, конфлікт між Сполученими Штатами Америки й Китаєм здається малоймовірним, бо від будь-якого їхнього прямого зіткнення постраждає плюс-мінус 50% світової торгівлі. Як наголосив Андрій Вігірінський, від цього постраждають абсолютно всі.

«Тому про пряме протистояння не йдеться, ми кажемо лише про гібридне протистояння», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Роман Цимбалюк розповів, які два світи утворюються за результатами російсько-української війни.

Також Знай.ua повідомляв, що, якби Захід дав Україні 1% від свого ВВП, ми покрили би всі витрати і дефіцит: думка експерта.