Про це він розповів у своєму блозі.

Те, що відбувається зараз, говорить про те, що війна починає закінчуватися. Справа йде до заморожування. Звідси й випливають кадрові заміни у Києві. Російський наступ великих успіхів не принесе, тому що, по-перше, Захід не дозволить, а по-друге – Україна не дозволить», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами політолога, зараз розпочалася вирішальна стадія війни – з цим і пов'язані постачання важкого наступального озброєння Україні від Заходу.

«Театр воєнних дій досить складний для того, щоб плекати «вологі мрії» про «взяття Києва» та мало не виходу на «західні кордони України», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив експерт, росії не вдасться досягти стратегічного успіху в їхньому настанні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, парамедик-добровольець Michael Jonah розповів, що росіяни зробили із Донецьком.

Також Знай.ua публікував слова Максима Ялі: президент Зеленський став символом опору до диктатури, боротьби Давида з Голіафом.