Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, свого часу йому доволі пощастило зі шкільними вчителями у тому плані, що вони пояснили йому справжню суть навчання. Зокрема, розповідає він, вчитель математики стверджував, що його предмет – це не стільки про науку, скільки про тренування мозку.

«Навчання – це не отримання дипломів і сертифікатів, так званих корочок. Навчання – це отримання знань із метою їхнього подальшого застосування», - підкреслює Олесь Доній.

Як ідеолог пояснює, сам процес навчання вже цінний тим, що він допомагає нам систематизувати отримані навички, сприяє нашій дисциплінованості й загалом тренує наш мозок. А відтак, констатує він, нам варто враховувати досвід інших країн, інших націй, і розуміти, що мало задовольнятися тим, що є, ми повинні прагнути більшого.

«Усі найуспішніші нації світу постійно працюють над собою, вчаться, вдосконалюються. Нам доведеться вчитися навіть того як вчаться інші. Той, хто творить якісну освіту, запрограмовує виграш своїх нащадків у видачу дорослих. Хочемо досягти успіху – доведеться вчитись учитися», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому не можна забаюкувати населення під час війни.

Також Знай.ua писав про те, що Табах розповів, що потрібно українцям, щоб остаточно знищити ворога.