Про це він розповів на своєму каналі.

«Цей колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет вийшов та дав інтерв'ю. Він на початку війни їздив до путіна в кремль, намагався бути посередником. І ось зараз Нафталі Беннет повідомляє, що поїхав до путіна, тому що його попросив Зеленський умовити путіна його не вбивати», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, колишній прем'єр-міністр Ізраїлю почав розповідати, що Зеленський просив у нього допомоги та весь час сидів у бункері. Крім того, Нафталі Беннет заявив, що саме завдяки йому Зеленський більше не боїться путіна. Як зазначив Михайло Шейтельман, усі заяви ізраїльського чиновника – нісенітниця, складається враження, ніби він марить.

«Ну і нарешті головна брехня. Зеленський ні в яких бункерах не сидів, бо ми, мешканці України та Києва, бачили його. Він виходив, знімав ролики прямо з вулиці. Ми це все бачили. Гаразд, Беннет намагається вигородити навіщось путіна, але навіщо він ганьбить Ізраїль?» – заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Максим Ялі розповів, як увесь цей час російська пропаганда працювала на Заході.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі заявив, що президент Зеленський став символом опору диктатурі, боротьби Давида з Голіафом.