Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, український народ справді сміливий у своїй героїчній боротьбі. Зокрема, він нагадує про козаччину, революцію 1917-1921 років, УПА, дисидентів, здобуття нашої незалежності, Майдани, сьогоднішній опір російській навалі.

«Як правило, проблеми наростають і розкриваються згодом, після боротьби, бо боротьба – це наче одноразові героїчні вибухи енергії. Натомість, коли йдеться про побудову структур, систем, то наслідки часто не настільки райдужні. Нам необхідно вчитися будувати структури, нам необхідно плекати в собі системний підхід», - пояснює Олесь Доній.

Зокрема, зазначає він, держава, будівництво, конкурентоспроможний бізнес, громадські організації, університети, школи – це все системи.

«Нам слід навчитися власну індивідуальну активність сполучати у систему. Тоді ми будемо ще успішнішими, і не тільки на Майдані, а й у світовій конкуренції у всіх сферах. Вчися системності», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що всі найуспішніші нації світу постійно працюють над собою, вчаться, вдосконалюються.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, що нам потрібно для досягнення української мрії.