Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Так, справді, російська федерація взяла ініціативу до своїх рук і вони пішли. Але це ще не означає, що українська сторона програє, бо сьогодні є ініціатива, а завтра її нема», - стверджує Олег Старіков.

За його словами, зараз фронт рухається, але неможливо сказати, де буде завдано головного удару. Проте, пояснює експерт, щоб завдати удару, треба сконцентрувати там певну кількість військ та підготувати їх.

«Не можна сказати, що там буде якась велика кількість танкових підрозділів, але особовий склад, бойові броньовані машини там будуть сконцентровані. Для того, щоб прорвати, десь 10 тисяч буде мало, як мінімум, там має бути 30-50 тисяч», - розповідає Олег Старіков.

Про можливий наступ російських військ на якомусь напрямку, констатує він, нам скажуть розвідознаки. Зокрема, пояснює експерт, це рух ешелонів з бойовою технікою та з паливом. Але зараз, стверджує гість програми, не видно, що буде найближчим часом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, як війна змінила відносини України та США.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі заявив, що Сполучені Штати нам допомагатимуть ще мінімум рік.