Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Я дуже скептично ставився, коли йшло поповнення із мобілізованих. Я звик із початку війни бути серед добровольців, серед тих, хто воює давно. Тому я думав, що ті, хто покликався через військкомат, – не те, ані досвіду і все-таки не добровольці», - розповідає Кирило Сазонов.

Проте, стверджує він, мобілізовані добре показують себе на фронті. Також гість програми зазначає, що зокрема у Тік-Тоці чомусь хтось розганяє такі відео, що наші бійці ЗСУ розповідають історії про те, що вони не готові, їх не вчили і кинули в пекло.

«росія прийшла і влаштувала пекло, і всі ми в ньому опинилися. Мало хто з нас узагалі воював до лютого. Є, звичайно, професіонали, є люди, які воюють з 2014 року, які воюють безперервно ще з часів Афганістану, але їх не так багато», - зазначає Кирило Сазонов.

Як розповідає експерт, він бачив людей, яким зриває дах від втоми, від нервів, яких контузило, які просто не розуміють, що відбувається у якийсь момент, але настрій воювати вони мають. За його словами, на фронті немає людей, які кажуть, що все погано і треба йти, що вони не готові воювати і їх погано забезпечують, насправді цього немає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кіпіш розповів, як скейтери зробили робочий одяг Carhartt молодіжним.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман висловився про промову путіна на 80-річчя битви за Сталінград.