Про це він розповів на своєму каналі.

«Зважаючи на все, постачання важкого озброєння підкоригували плани росіян на ось цей масштабний наступ. Тобто логічно припустити, що росіяни намагатимуться зробити цей наступ до того, як масово наші західні партнери почнуть постачати сюди важке озброєння», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, часове вікно для наступу у росії зовсім не велике. Як зазначив Борис Тизенгаузен, вони можуть спробувати здійснити наступ лише до початку постачання важкого озброєння в Україну та до весняного потепління, коли техніка вже не зможе пересуватися.

«Але є ще один момент, який є дуже характерним для росіян. Вони страшенно люблять символізм, і цей момент – річниця з моменту оголошення путіним так званої «спеціальної військової операції» 24 лютого», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог розповів, чи зможе Україна перейти у контрнаступ навесні.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, завдяки чому Захід надає багато допомоги Україні: «Є результати».