Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Я не знаю, що саме їх (правоохоронні органи – Ред.) координовано схилило до того, щоб працювати інтенсивно саме в період саміту Україна-ЄС. Але вони працюють для того, щоб не було сумнівів у суспільства, пов’язаних з тим, що Україна може самостійно виявляти злочинців», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, правоохоронні органи зараз демонструють, що можуть діяти самостійно, а не лише коли ЗМІ виявляють якісь приховані схеми. Як наголосив Андрій Вігірінський, правоохоронці зараз перевіряють найбільше саме ті сфери, де чиновники можуть найшвидше й найбільше збагатитися під час війни.

«На жаль, ці люди прикриваються саме особливістю воєнного стану. В цілому, ступінь активності правоохоронних органів демонструє те, що злочинність в Україні, попри війну й воєнний стан, існує та процвітає», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Кирило Сазонов розповів, чому у митниці процвітає корупція.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе пояснив, що не так із боротьбою з корупцією в Україні.