Про це він розповів на своєму каналі.

«Верховна Рада України нарешті затвердила на посаду голови СБУ Василя Малюка, бо справді є результати. За всі місяці, коли генерал-майор Малюк мав приставку в.о. (виконувач обов'язків – Ред.), результати, які СБУ демонструвала, вражаючі», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, сьогодні з новим керівником створюється і формується такий сучасний «Моссад» воєнного часу. Як зазначив Дмитро Співак, результативність СБУ підтверджує і соціологія, адже вперше за багато років більшість українців із довірою ставиться до СБУ.

«Сьогодні з'являються як би додаткові стимули та можливості для реалізації справжньої такої фундаментальної реформи СБУ», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Вігиринський прокоментував роботу правоохоронців зараз: «Україна може самостійно виявляти злочинців».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, як змінилася система професійних ротацій в Україні: «Люди збуджені».