Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Подумати страшно, як можна постійно жити під загрозою арешту. Постійно ти проживаєш і відчуваєш, що висить це тавро зверху, яке вдарить по голові будь-якої миті. І я радий, що нарешті наша система починає очищатися, навіть нехай під час воєнних дій, які зараз відбуваються», - повідомив Юрій Коновальчук.

За словами політика, час настільки прискорився, що вже сьогодні ми всі розуміємо, що незворотні процеси запущені. Як зазначив Юрій Коновальчук, все, що зараз відбувається у країні, показує чиновникам, що більше заробляти на політиці буде неможливо.

«Але найбільше звернення до наших платників податків, які мають розуміти, що у них є своя зона відповідальності, і вони як громадяни, які сплачують податки, мають дуже жорстко вимагати з політиків, тих людей, які є управлінцями при владі, за кожен податок, який заплатили», - заявив Юрій Коновальчук.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Кущ розповів, що треба робити з українською економікою після війни.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак прокоментував діяльність СБУ зараз: «Результати вражаючі».