Про це він розповів на своєму каналі.

«Україна підписала міжнародну конвенцію щодо боротьби з корупцією. Відповідно до цієї конвенції, злочини, пов'язані з корупцією, не мають презумпції невинуватості. Чиновник має доводити, що він не винний», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, в Україні діє закон, згідно з яким все майно чиновників, придбане після 2019 року, конфіскується, якщо держслужбовець не може пояснити, звідки воно взялося. Відповідно, як зазначив Павло Себастьянович, у такій ситуації посадовця притягають до відповідальності.

«Ось уже є кримінальна стаття. Жодної презумпції невинуватості у корупціонерів бути не може. Як тільки людину запідозрили, вона має бути негайно відсторонена від посади, арештована, і вже після цього ведеться розслідування», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Вігірінський прокоментував роботу правоохоронців зараз: «Україна може самостійно виявляти злочинців».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак прокоментував діяльність СБУ зараз: «Результати вражаючі».