Про це він розповів на своєму каналі.

«Що таке ChatGPT? Це чат-бот, який дозволяє, використовуючи масив введених в нього даних, величезну базу інформації, яка перетравлена його алгоритмами, давати певні більш-менш зрозумілі відповіді на низку введених запитів», - повідомив Святослав Вишинський.

Як зазначив публіцист, це можуть бути як прямі питання, так і інші запити більш творчого характеру, які спонукають чат-бота створювати якісь нові інформаційні чи творчі продукти. Як зазначив Святослав Вишинський, фактично ми маємо перший досвід побудови так званого штучного інтелекту.

«Це певний набір програмного забезпечення, який, використовуючи вже введені в нього дані, за допомогою певних алгоритмів може видавати людині більш-менш зрозумілі відповіді на запити», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Святослав Вишинський розповів про співпрацю компанії «Apple» з Китаєм: «Надає зустрічну послугу».

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, які глобальні процеси сьогодні відбуваються у світі.