Про це він розповів на своєму каналі.

«Починаючи війну 24 лютого 2022 року, росія розраховувала, що Україна залишиться сама, що її швидко забудуть, що росії пробачать знищення України, покинуть Україну і все. Але росія принципово помилилася. 54 країни сьогодні перебувають в антиросійській коаліції», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, путін сподівався, що Україну в цій війні покинуть, але вийшло навпаки: зараз велика кількість західних країн постачає українському народові озброєння та фінансову допомогу. Як зазначив Михайло Шейтельман, світ не покинув Україну, і через рік війни буквально в кожному місті по всьому світу є українські прапори.

«У Лондоні на асфальт вилили синю та жовту фарбу, щоб вийшов гігантський український прапор. У Парижі підсвітили Ейфелеву вежу кольорами українського прапора. У Німеччині видали указ, що на всіх державних будівлях має висіти український прапор», - розповів Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, який висновок можна зробити за рік активної фази війни: «До кінця не вірили».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, що відбуватиметься усередині росії після програшу у війні.