Про це він розповів на своєму каналі.

«Міністр оборони росії видав чергову порцію маячні та заявляє, що Україна готує провокацію у невизнаному Придністров'ї. За версією росіян, українці мають переодягнутися у російську форму, проникнути на територію невизнаного Придністров'я та почати звідти атакувати Україну», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, після таких заяв складається враження, що до роботи міноборони рф почали залучати російських фантастів. Як зазначив Олександр Качура, істерика росіян у цій ситуації цілком зрозуміла, адже переворот у Молдові провалився.

«І тепер вони страшенно бояться, що питання з невизнаним Придністров'ям буде нарешті вирішено», - додав Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, чому війна стала для путіна великою помилкою: «Не розумів, з ким зібрався воювати».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, у чому путін принципово помилився.