Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, українська нація сьогодні розкидана по інших країнах і причиною цьому стала російська фашистська агресія. Нашим громадянам, констатує він, довелося покинути свої домівки і вихати туди, де небо – мирне, інші же зараз на фронті і їм не до подорожей.

«Тим не менш, сходинка «Мандруй світом» не втрачає актуальності у концепції «25 сходинок до суспільного щастя». Ворог, фашистська росія все одно буде розбита, а Україні слід буде відновлювати своє життя і шукати своє місце у світі, посилюватися», - пояснює Олесь Доній.

За його словами, йдеться про конкуренцію із тими, хто є зараз нашими союзниками, нам потрібно бачити і розуміти своїх конкурентів, аби не програти їм.

«Отже, подорож світом – це не лише пляжі чи підробіток, тим паче, не лише притулок для захисту. Подорож світом – це обмін досвідом, накопичення знань і збагачення коштом чужих культур і традицій. Тож сходинка № 21 – «Мандруй світом», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив різницю між вірою і релігією.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи встав Китай на бік росії.