Про це він розповів на своєму каналі.

«Напевно, російські ракети знову нагадають про себе. Але це все буде так само, як було раніше. Україна вже звикла до цього, ми вже знаємо, що це і як це. А на щось більше сил немає, і ресурсів там немає ні людських, ні оперативних, ні тактичних. Немає там ресурсів і з погляду ракет», – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, ракет у росії дедалі менше, оскільки часовий проміжок між ракетними атаками по території України стає дедалі більшим. Як зазначив Дмитро Співак, окрім ракет, у росії також виникли проблеми і з бронетехнікою, і з артилерією, і з самими артилерійськими снарядами.

«Тому, коли говорять про великий, широкомасштабний наступ з трьох сторін, який ось-ось почнеться, я завжди говорю, що він уже давно йде. Але він настільки «широкомасштабний», що мало хто це взагалі помітив», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, у чому путін принципово помилився.

Також Знай.ua повідомляв про мирний план Китаю: Руслан Бізяєв розповів, чи встав Китай на бік росії.