Про це він розповів на своєму каналі.

«Після анонсу Китаєм свого мирного плану всі його чекали, хотіли уважно його розібрати, подивитися, про що ж він. Але коли всі побачили цей мирний план, виявилося, що це не план, і він навіть не про росію з Україною. Тобто у плані Китаю є один-єдиний пункт, який спрямований на рф, і це стосується неприпустимості застосування ядерної зброї», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, у решті пунктів йшлося про те, що треба поважати суверенітет обох сторін, відмовитися від політики прямих санкцій, забути про холодну війну. Як зазначив Борис Тизенгаузен, китайська формула миру – це набір якихось загальних, всім зрозумілих речей.

«Це просто про все хороше. Тобто там немає пункту про виведення військ російської федерації з України, там немає пункту про повернення анексованих, окупованих земель Україні. Тобто, там цих пунктів немає. Зрозуміло, що і планом тоді цей список побажань бути не може», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Соломон Манн заявив, що росія – потенційно ідеальний сателіт для Китаю.

Також Знай.ua повідомляв про мирний план Китаю: Руслан Бізяєв розповів, чи встав Китай на бік росії.