Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, його концепція «25 сходинок до суспільного щастя» базується саме на філософії любові. Але вона, підкреслює він, вимагає також і захисту, тому третя сходинка вчить нас боротися за свої права і свободи. За словами ідеолога, із цим українці гарно справляються, зокрема, це якраз усі наші Майдани, це героїчна боротьба із російською окупацією.

«Про що йдеться у сходинці №8 – «Вгамуй власну агресію»? Це про те, що українці вбивають один одного, українці розколюють націю самостійно. Без руки москви, яка спрямована на відверту агресію ні, йдеться про те, що ми і без них колемося», - пояснює Олесь Доній.

За словами експерта, в Україні один із найбільших рівнів злочинності, вбивств, йдеться також і про бійки, сварки, чвари всередині самого народу. Він підкреслює, що нація не має викликати асоціації із Чикатилом, який, до того ж, етнічно якраз-таки українець.

«Ми повинні поширювати філософію любові, а для захисту любові – чинити спротив зовнішній агресії, передусім російській. А внутрішню агресію нам повинно вчитися вгамовувати», - стверджує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв прокоментував мирний план для України і росії, який запропонував Китай.

Також Знай.ua писав про те, що Доній влаштував просвітницьку поїздку у село Лісники на Київщині і презентував там свої «25 сходинок».