Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Боротьба за встановлення нового світового порядку триває. І в цьому контексті варто повернутися до так званого китайського плану миру для України. Це план не для України. Насамперед, це бачення Китаю щодо майбутнього облаштування світу», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, у китайській формулі миру були висвітлені важливі речі, зокрема повага до державного суверенітету, забезпечення атмосфери миру, уникнення холодної війни. Як наголосила Марина Ставнійчук, це радше не мирний план, а саме бачення Китаю щодо того, яким має бути майбутній світопорядок.

«Зараз триває не лише воєнна агресія російської федерації проти України. Зараз іде боротьба за демократію у світі», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів про китайську формулу миру: «Є меседжі, які нас не радують».

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, про що мирний план Китаю: «Він навіть не про росію з Україною».