Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Принагідно експерт розповідає, як узагалі вираховуються і виходять ці відсотки. За словами експерта, коли він займався бізнесом і компанія мала, наприклад, 1 мільйон гривень в обороті, то план ставився на 1,5 мільйонів, щоб досягнути більшого.

«На жаль, у нас у державі так не відбувається. Вони прогнозують, наприклад, що за найгіршої ситуації вони будуть забирати 800 тисяч. Тобто вище вони не ставлять, вони самі ставлять план і самі його виконують. Вони можуть написати, що це буде 500 тисяч, занижують, а потім кажуть, що перевиконали план», - пояснює Георгій Біркадзе.

До того ж, додає він, є проблема із тіньовою економікою. Як зауважує експерт, всі вказують на те, що важко повністю ввести санкції проти росії, оскільки там 32% економіки знаходиться у тіні. Тим не менш, констатує він, у нас 22% від тютюну знаходиться в тіні, 10 мільярдів від алкоголю.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бондаренко пояснив, що наші знання про життя росії, її структуру і ментальність радше поверхові.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе назвав причини високого дефіциту бюджету.