Про це він розповів у своєму Facebook.

Український ідеолог Олесь Доній виступив 28 лютого у «Європейському домі» в місті Подгориця, столиці Чорногорії. Зокрема, це відбулося в рамках «днів України в Чорногорії», протягом яких проходять кількаденні виступи українських журналістів та істориків.

«Фонд Астамура Гумби» є організатором цього заходу, а сам Астамур Гумба – загиблий у боях український доброволець, який боровся із російською окупацією в Харківській області. Ще в часи «мирного життя» він навчався у Чорногорії.

Отже, Олесь Доній разом із групою українських журналістів та істориків розповів, яка сьогодні ситуація в Україні, а також підкреслив, що нам потрібна сильна позиція країн-членів НАТО щодо боротьби із агресією з боку рф.

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, хто не заслуговує на толерантність у сучасному світі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Піскун розповів, як Україна має підготуватися до мирного життя після війни з росією.