Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Президент Азербайджану Алієв озвучив надзвичайно важливі ініціативи щодо стабільного розвитку світу і держав-членів Організації Об’єднаних Націй. Нагадаю, що в 2015 році на ювілейному саміті ООН було затверджено 17 цілей глобального розвитку світу. Тепер ще ініціюються дві», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, серед нових ініціатив, які обговорюються в ООН, - розмінування територій і реформування вищих органів ООН. Як зазначила Марина Ставнійчук, ці ініціативи азербайджанського президента повністю лягають у коло українських інтересів.

«У нас більше 40% територій на сьогоднішній день заміновано у зв’язку зі збройною агресією росії. Головує зараз на Генасамблеї Угорщина, але вода камінь точить, і про проблеми треба говорити», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, коли вирішиться справа зі вступом України в НАТО.

Популярні новини зараз
Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, які санкції треба ввести проти рф: «Це дасть можливість росії вдихнути свіжого повітря».