Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Мені здається, що це проблема часу. Більше того, такі технології зараз. Колись були газети, де були великі статті, а зараз люди себе не отруюють, їм достатньо кількох абзаців. Тобто вони вже мають уявлення (про проблему – Ред.) для дискусії. Говорити, що наше суспільство деградує, я не можу. Насправді, це тенденції світові», - повідомив Віталій Дикий.

За словами журналіста, люди зараз не звикли читати великі аналітичні матеріали, вони хочуть споживати доступну й просту інформацію швидко. Як зазначив Віталій Дикий, завдання сучасних аналітиків – вилізти за лаштунки глибокої аналітики й подавати складну інформацію просто й доступно.

«Якщо людина розуміє, що для неї це незрозуміло й недоступно абсолютно, вона не буде заморочуватися. А якщо ти просто розповіси про серйозні речі, і людина почне відчувати смак і розуміння цієї предметної розмови, тоді вона робить якісь висновки», - заявив Віталій Дикий.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Віталій Хромець розповів, яке покоління має виховати наша освіта: «Буде мати щось, чого немає у нас».

Також Знай.ua повідомляв про мирне рішення війни від CNN: Руслан Бізяєв розповів, чи варто вірити аналітикам.