Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, визначальними для Семена Кривоноса як директора НАБУ будуть справи Микитася, Шевченка і Коболєва. Як він стверджує, хочеться побачити ці три вироки, а тоді вже можна буде сказати, що новий керівник НАБУ справді справляється.

«Він пообіцяв, що дуже багато зробить для НАБУ. Сьогодні як відбувається? Коли НАБУ потрібно підслухувати когось, це відбувається через СБУ. А пан Кривонос пообіцяв, що такі можливості будуть у НАБУ напряму, самостійно. Це буде важливий крок», - розповідає Георгій Біркадзе.

Окрім цього, додає він, Кривонос обіцяв збільшити кількість людей у НАБУ. На думку експерта, ефективна робота не обов’язково залежить від кількості людей, важлива якість, але насправді 98% працівників НАБУ – люди принципові та порядні. Тому, підсумовує він, сподіваємося, що новий керівник НАБУ виконає свої обіцянки.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хромець розповів, яке покоління має виховати наша освіта.

Також Знай.ua писав про те, що Бузаров прокоментував зустріч глав МЗС G20.