Про це він розповів на своєму каналі.

«Вони (росіяни – Ред.) зараз складають завдання, зокрема і для безпілотників, з урахуванням того, де у нас більш щільна протиповітряна оборона, а де її менше. Звідси випливають варіанти, щоб понад Молдовою пройти і зайти з неочікуваного напрямку на Україну, щоб краще обійти повітряну оборону», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, саме для того, щоб обійти ППО України, росіяни запускають безпілотники низько над річками або над дорогами, щоб не було чутно, як вони летять. Як зазначив Олександр Кочетков, росіяни вчаться обходити українську ППО, наприклад, за допомогою повітряних куль з відбивачами, які літали над Україною.

«Це якраз спроба зафіксувати, з’ясувати нашу ситуацію по протиповітряній обороні», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, що трапилося із ППО для росіян: «Запропонували самостійно купувати».

Також Знай.ua повідомляв про озброєння і тактику: Дмитро Снєгирьов назвав головні проблеми російської армії.