Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ми розуміємо сьогодні, що ППО не працює. Залишилося тільки на кремлівській зірці поставити ППО. Вони вже поставили на Мінобороні панцирі, треба прямо на зірку наколоти», - заявляє Георгій Біркадзе.

За його словами, у росії які люди, таке й ППО, а взагалі це держава 404, держава, якої не має бути взагалі, але, на жаль, вона є.

А історія із нібито українською ДРГ у брянській області, переконаний експерт, це спроба розкачати ситуацію всередині країни, оскільки путін уже розуміє, що шансів виграти війну нема, це неможливо. Тобто, пояснює він, путін розуміє, що, якщо він не розкачає ситуацію всередині країни, його кінець настане швидше, а виграти він не може, тобто кінець так чи інакше настане і кожна хвилина тут на рахунку.

«Я впевнений в тому, що перемога буде обов’язкова найближчим часом. І вважаю, що такі фейкові новини, які відбувають щодо цього ДРГ, - це у них немає більше ходів і вони це придумують кожного дня, щоби дискредитувати нас. А коли сказали, що це росіяни зробили, всі позакривали свої роти», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен висловився про відео розстрілу бійця ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як НАБУ буде працювати із новим директором.