Про це він розповів на своєму каналі.

«Нам показали кадри арешту цього «терориста». Це просто переляканий айтішник, а не особливо небезпечний злочинець. Ми ж бачили кадри, як КДБ приймає особливо небезпечних злочинців: це розбите обличчя, інколи в ноги стріляють. А тут сидить переляканий айтішник і читає з папірця, як його завербувала СБУ», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, до польоту Лукашенка до Китаю ретельно приховувалося, що був якийсь вибух у Мачулищах. Як зазначив Борис Тизенгаузен, одразу після прильоту Лукашенка вирішили раптом показати цю блискучу спецоперацію щодо виявлення цього так званого особливо небезпечного злочинця.

«Причина, мені здається, ось у чому. Лукашенко чудово розуміє, що путіну в цій війні вже не виграти, але видимість загострення Лукашенко має створювати», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Старіков розповів, чи можливий зараз наступ з білорусі.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак пояснив, чому Китай зараз намагається співпрацювати з росією: «Товариш Сі вийшов із чітким планом».