Про це він розповів на своєму каналі.

«Пристарілий білоруський диктатор Лукашенко вигадав чергову казку про айтішника, який нібито під керівництвом ЦРУ підірвав літак у Мачулищах. Він влаштував справжню істерику», – повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, Лукашенко був у такій істериці, що навіть дозволив собі образити Президента України Володимира Зеленського. Як зазначив Олександр Качура, така істерика у диктаторів починається саме тоді, коли вони відчувають, що кінець їхніх режимів уже зовсім близький.

«Білоруси обов'язково прийдуть за тобою (за Лукашенком – Ред.), і ти відповіси за всі свої злочини», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Олег Старіков розповів, чи можливий зараз наступ з білорусі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, навіщо Лукашенку потрібен Китай: «Дозволяє утримуватись на краю військової прірви».