Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«20 років пропаганда путіна була спрямована на те, щоб фактично зробити з росіян максимально тупих людей. І в принципі, їм це вдалося, тому тут абсолютно нічого дивного немає. Вочевидь, що ніхто з них не захоче щось перевіряти, робити якийсь фактчекінг, бо це вже в них на якомусь генетичному або ментальному рівні», - повідомив Ігор Петренко.

За словами науковця, у росіян є певний запит на «велічіє», навіть попри те, що воно повністю вигадане. Як наголосив Ігор Петренко, інформація, яка відповідатиме цьому запиту, може не відповідати дійсності, але росіяни все одно це будуть споживати.

«Тому для мене це абсолютно не дивина. Дивина – це, скоріше, рівень тупості росіян і їхнє небажання дружити з реальністю. Можливо, це в них уже захисний механізм», - заявив Ігор Петренко.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, як путін унеможливив перемогу росії у війні: «Почали порівнювати».

Також Знай.ua повідомляв про озброєння і тактику: Дмитро Снєгирьов назвав головні проблеми російської армії.