Про це він розповів на каналі «My.ua».

На думку експерта, про відновлення ринку праці в Україні можна буде говорити тільки після того, як путін помре. Як він пояснює, лише в такому разі у нас більше не буде загрози знищення наших громадян і початку чергової хвилі агресії з боку рф.

«Величезна кількість українських бізнесів загибла. Що може і що мусить розвивати Україна? Це, звичайно, військово-промисловий комплекс. Якщо необхідно, він повинен розвиватися у підземному режимі, якщо необхідно, закордоном. Але держава повинна цим займатися першочергово», - зазначає Олесь Доній.

Загалом же, констатує ідеолог, питання щодо вироблення військової продукції буде актуальним для України протягом не кількох місяців, а кількох років. Отже, підсумовує він, у цьому напрямку і має розвиватися українська економіка.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому російське ППО не працює.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак пояснив, навіщо росія Китаю.