Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Ідея боротьби з іноземними агентами шириться світом. Як відомо, на сьогоднішній день п’ять держав мають відповідне законодавство, у тому числі Сполучені Штати і росія як серйозні опоненти у сьогоднішньому світовому протистоянні. Кожна країна мотивує наявність такого законодавствами своїми причинами», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, тим не менше, спроби запровадити відповідне законодавство на пострадянському просторі, зокрема в Україні та в Грузії, можуть стати пусковими моментами для широкого протистояння в суспільстві.

«Разом із тим, Канада як демократична країна на сьогодні розглядає можливість запровадження реєстру іноземних агентів через, як вони вважають, вплив Китаю на перебіг їхніх виборів», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, чому грузини протестують проти влади: «10 років керує «Кремлівська мрія».

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла, як грузини підтримали український народ: «Це було надзвичайно гарно».