Про це він розповів на своєму каналі.

«Те, що відбувається в Грузії, - це ознака стовідсоткова того, що росія слабшає. Ніхто не хоче під оцю недоімперію пострадянську, ніхто не хоче мати щось спільне з росією», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, Грузія зараз демонструє, що хоче відновити свою територіальну цілісність і незалежність суспільства навіть попри те, що грузинський уряд певною мірою залежить від росії. Як зазначив Олександр Кочетков, грузини бачать, що зараз є можливість звільнитися з-під впливу росії.

«Цей закон (про іноземних агентів - Ред.) фактично став приводом, грузини не хочуть втратити останні ознаки громадянського суспільства», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, чому грузини протестують проти влади: «10 років керує «Кремлівська мрія»».

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла про боротьбу з іноземними агентами у світі: «П’ять держав мають відповідне законодавство».