Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як зазначає експерт, маса етносів просто зникли з карти, тому що не вміли боротися і не змогли вибороти своє існування, незалежність. Тим не менш, констатує він, українці до них не належать, адже свою незалежність вони вибороли.

«Надалі всі наші три революції свідчать, що дух боротьби у нас досі є. Вони свідчать так само про незадоволеність державною системою влади. Це окрема тема і це наша проблема», - пояснює Олесь Доній.

На думку ідеолога, саме той факт, що ми здатні збиратися на площах і виказувати своє невдоволення, впливати на ситуацію, владу, і спричинив до того, що сьогодні ми маємо Україну і маємо постійну агресію з боку росії, а сьогодні – повномасштабну війну.

«Якби не було боротьби, якби не було революції, вони би спробували давно нас схопити і асимілювати, як відбулося, наприклад, із білоруссю, тобто у конфедерацію. Але Україна не дозволяє цього», - констатує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що після війни ми вступимо у конкурентний світ і ми маємо мати із чим у нього йти.

Також Знай.ua писав про те, що українська делегація із Олесем Донієм посилили гуманітарні зв’язки із Чорногорією.