Про це він розповів на своєму каналі.

«На передовій ситуація дуже важка, але поки що контрольована. Інтенсивність бойових дій навколо Куп'янська, Кремінної та Бахмута дуже висока, супротивник постійно нарощує живу силу, обстріли з танків та мінометів не припиняються», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, навіть якщо зараз подивитися на статистику, можна побачити значні втрати російської армії на фронті. Як зазначив Святослав Дубина, росія втрачає понад 700 військових щодня, ще багато поранених військових.

«І якщо ця статистика не спадає, значить, що інтенсивність бойових дій дуже висока. У нас виходить відбивати техніку, тобто вести боротьбу з БТРами, з танками, тобто ми не дозволяємо їм поводитись нахабно», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чому російські мобіки не хочуть воювати: «Путін винайшов нове поняття».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий психолог Тетяна Єсіна розповіла, як змінилися українці через війну.