Про це він розповів у програмі «Розвилки».

«Тіньовий ринок, а минулого року його оцінювали у суму приблизно 7 трильйонів доларів, починає схлопуватися. І всі, хто тим чи іншим чином будуть інвестувати або зберігати там гроші, врешті решт розоряться», - попереджає Руслан Бізяєв.

Окрім цього, розповідає він, Федеральна резервна система США вирішила збільшити відсоткову ставку. За словами експерта, це не стане проблемою для американської і навіть неамериканської промисловості, але не для більш віртуальних бізнесів. Зокрема, він говорить про біткоїни, зелений курс, тощо.

Як зазначає політолог, підвищення ставки також говорить про те, що долар буде дорожчати. А дорожчання долара, пояснює він, означає неминучу девальвацію майже всіх світових валют у тому чи іншому ступені. Найменше, стверджує експерт, це відобразиться на євро і, можливо, на англійському фунті, а от всі інші валюти, особливо країн, що розвиваються, або бідних країн, або країн, що воюють, будуть девальвувати.

«Треба готуватися до того, що в цьому фінансовому році гривня буде девальвувати безвідносно того, який буде розмір світової фінансової допомоги», - підсумовує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що добрий рускій – це коли він мертвий у нас у чорноземі.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чи має росія вплив у Центральній Азії.