Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми маємо перемагати не людьми, не героїзмом. Ми маємо перемагати технологіями, організацією, правильною стратегією та тактикою. Для цього ми не повинні опускатися до стрілецьких боїв, безпосередньо до зіткнень живої сили», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, весь театр бойових дій має проходити на дистанції приблизно 50 кілометрів від фронту. Як зазначив Святослав Дубина, ця дистанція в жодному разі не має перевищувати 14 кілометрів, бо це вже буде зона безпосереднього зіткнення.

«І тут працює артилерія, тут працює дуже багато техніки, яка вражає живу силу супротивника. Тому сучасний підхід до війни має полягати в тому, що не має бути живої сили, техніки на відстані до 14 кілометрів», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів про бойові дії на передовій: «Ситуація дуже важка».

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч Йосип Зісельс розповів, на кому насамперед лежить вина за цю війну: «Проблема не в путіні».