Про це він розповів на своєму каналі.

«Президент Польщі заявив, що найближчими днями Україні передадуть чотири винищувачі МіГ-29. Решту літаків готують і теж передадуть найближчим часом. Це без перебільшення історична новина», – повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, у російських пропагандистів уже розпочалася істерика після цієї новини. Як зазначив Олександр Качура, вони знову починають кричати про якісь червоні лінії для Заходу та ядерний попіл. Як завжди, найгучніше кричить із цього приводу пропагандист Соловйов.

«У нього журналісти знайшли п'яту віллу в Італії. І мені ось цікаво, він розповість у своїх програмах про те, як він скуповував нерухомість у країнах НАТО, чи, може, він розповість, як його син живе у натовській Великій Британії», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, що трапилося з російськими «героями»: «Почнуть заперечувати свою участь у війні».

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Покальчук пояснив, чому деякі люди із окупованих територій ведуться на російську пропаганду.