Про це він розповів у своєму блозі.

«Якщо проаналізувати динаміку громадської думки, зокрема і у Сполучених Штатах. Фактично тут нічого дивного немає, зараз ми спостерігаємо де-факто дежавю», - зазначає Максим Ялі.

Зокрема, розповідає він, йдеться про те, коли рік тому росіяни програли битву за Київ і змінили тактику, поставивши акцент на Сході, тоді у західній пресі з’являлися статті про те, якої зброї потребують ЗСУ, про великий потенціал окупантів. Тим не менш, констатує експерт, далі була осінь, Харківська операція, успішна деокупація, росіяни позалишали нашим бійцям свій ленд-ліз і накивали п’ятами.

На думку політолога, цей сценарій планують повторити, тому західні партнери надають нам сьогодні таку допомогу, а ми маємо показати гарний результат.

«І на це розраховує насамперед адміністрація Байдена, тому що для них також дуже важливими є наші перемоги, щоби ми на мажорній ноті підійшли до цього терміну. А у кращому випадку будемо сподіватися, що реалізується прогноз голови ГУР, який казав, що до кінця літа ми маємо звільнити всі окуповані території, включно із Кримом», - підсумовує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен прокоментував збиття американського безпілотника.

Також Знай.ua писав про те, що Качура пояснив, чому путін дуже любить життя.